honor-x2-tablet-ze-ktereho-si-zavolate-a-muzete-si-na-nej-nechat-vygravirovat-napis
Novinka Honor X2: Tablet, ze kterého si zavoláte a můžete si na něj nechat vygravírovat nápis

Honor X2: Tablet, ze kterého si zavoláte a můžete si na něj nechat vygravírovat nápis

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 11. 2015 20:00

Značka Honor, patřící čínskému gigantu Huawei, představila další zajímavé zařízení. Jmenuje se Honor X2 a charakterizuje jej celokovové tělo, výkonný osmijádrový čipset a sedmipalcový displej. V České republice bude přerostlý telefon k dostání ve stříbrné barvě a s pamětí 16 GB. Cena se zastavila na 8 999 Kč.    

Reklama

Uvnitř nového Honoru X2, který patří mezi největší křížence mobilů a tabletů na trhu, tepe osmijádrový čipset Kirin 930. Sada obsahuje čtyřjádro architektury ARM Cortex-A53e na frekvenci 2,0 GHz a 4× Cortex-A53 taktu nejvýše 1,5 GHz. O vykreslování grafiky se stará jednotka Mali-T628 MP4 a systému jsou k dispozici 2 GB operační paměti.

Displej má v úhlopříčce 7 palců a jeho rozlišení je Full HD, tedy 1 920 × 1 080 obrazových bodů (323 ppi). V 16GB paměti je nainstalován systém Android 5.0 obohacený o firemní uživatelské rozhraní Emotion UI 3.0. Kapacitu vnitřního úložiště lze navýšit až o 128 GB pomocí microSD karet.

Honor 2X je vybaven 5 000mAh baterií, která vydrží i při nejvyšší zátěži jeden den. Akumulátor navíc zvládne například streamování online videa po dobu 12 hodin, 15 hodin surfování na internetu nebo 60 hodin poslouchání hudby přes sluchátka.

Hlavní fotoaparát se chlubí 13Mpx snímačem a přisvětlovací diodou. Čelní kamerka má pět megapixelů. Ve výbavě zařízení dále najdeme duální WiFi anténu zajišťující stabilní připojení k WiFi sítím. Náročnější uživatele potěší také podpora dual SIM, dual stand-by a LTE sítí. Dva mikrofony s technologií redukce okolního hluku zaručí vysokou kvalitu hovoru za všech okolností.

Pro české zákazníky si firma Honor připravila mimořádný dárek. Každý, kdo si v období od 18. listopadu do 14. prosince Honor X2 zakoupí, může si vybrat jeden z originálních designů, který ho charakterizuje. Zákazníci mohou vybírat z kategorií romantik, sportovec, cestovatel, gamer, kámoš, milovník knih nebo rebel. Ke každému obrázku je možné přidat krátké motto nebo věnování a podpis. Ovšem majitelé Honoru X2 si mohou vybrat také osmou variantu personalizace svého nového zařízení, a to pouze delší text se jménem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama