transcend-ssd570-nove-prumyslove-ssd-s-slc-cipy
Novinka Transcend SSD570: Nové průmyslové SSD s SLC čipy

Transcend SSD570: Nové průmyslové SSD s SLC čipy

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 11. 2015 16:00 1

Společnost Transcend posílá na trh nová 2,5" SSD, která se řadí mezi modely určené pro průmyslové využití, což mimo jiné znamená, že mohou být provozovány v teplotním rozmezí od 0 °C do -70 °C.

Reklama

Disky SSD570 jsou vybaveny rozhraním SATA III 6 Gb/s a řadičem TS6500. Podle výrobce dosahují maximální rychlosti čtení až 510 MB/s a 450 MB/s při sekvenčním zápisu dat. Celá řada je postavena na čipech NAND Flash s buňkami SLC, které se vyznačují podstatně vyšší životností, než moduly s buňkami MLC.

Nové modely jsou navrženy pro náročná průmyslová použití a tedy odolné proti nárazům a vibracím. Ve výbavě mají technologii S.M.A.R.T. a také se spoléhají na algoritmus pro vyrovnání opotřebení disku a zajištění dlouhodobého a bezporuchového provozu.

Vestavěný systém ECC zajišťuje automatickou korekci chyb, které se mohou vyskytnout při přenosu dat. Funkce IPS zase umožňuje uložit větší počet dat ve flash čipech v případě neočekávaného výpadku napájení.

Předpokládané ceny solid-state disků Transcend SSD570 činí: verze s 64 GB se se má prodávat za 15 500 Kč s DPH. 128GB variantu bude možné koupit za 29 950 Kč s DPH.

Transcend SSD570: Nové průmyslové SSD s SLC čipy
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama