unikly-specifikace-telefonu-xiaomi-redmi-note-2-pro
Novinka Unikly specifikace telefonu Xiaomi Redmi Note 2 Pro

Unikly specifikace telefonu Xiaomi Redmi Note 2 Pro

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 11. 2015 21:00 1

Čínské Xiaomi brzy představí smartphone Redmi Note Pro. Podle úniku informací se můžeme těšit na slušnou výbavu v čele s desetijádrovým procesorem a pětkovým androidem Lollipop. Čeká se také zajímavá cenovka.

Reklama

Dravá čínská firma Xiaomi zařadí do svého portfolia další telefon se systémem od Googlu. Tentokrát půjde o Pro variantu modelu Redmi Note 2. Novinku bude pohánět desetijádrový procesor MediaTek MT6795 Helio X10 společně se 2 GB RAM. Výkonu tedy bude dostatek a majitelé tohoto mobilu si budou moci zahrát i náročné hry. Uživatelská paměť bude zastoupena 16 GB nebo 32 GB.

Hlavní fotoaparát má mít rozlišení 13 Mpx, sekundární pak bude 5Mpx. V kovovém těle o rozměrech 149,98 × 75,96 × 8,75 milimetru bychom měli najít také baterii se slušnou kapacitou 3 060 mAh a čtečku otisků prstů, která zajistí, aby se k citlivým datům nedostal nikdo nepovolaný. Jako operační systém byl výrobcem zvolen Android 5.0.1 Lollipop s uživatelským prostředím MIUI.

Dostupnost a cena Xiaomi Redmi Note 2 Pro je zatím neznámá. Spekuluje se, že provedení s 16 GB bude možné zakoupit za 150 eur, v přepočtu 4 800 Kč s DPH.

Zdroj: PA

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama