kaspersky-virus-scanner-ochrani-vas-mac-pred-malwarem
Apple Novinka Kaspersky Virus Scanner ochrání váš Mac před malwarem

Kaspersky Virus Scanner ochrání váš Mac před malwarem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 11. 2015 12:00

Kaspersky Virus Scanner for Mac je k dispozici v českém App Storu, a to jak v placené, tak bezplatné verzi. Bezplatná verze umožní rychle zkontrolovat zařízení na přítomnost malwaru. Placená verze zvládne odstranit i další hrozby nalezené na zařízení.

Reklama

K dispozici jsou funkce „Full scan“ (kompletní kontrola), „Quick scan“ (rychlá kontrola), nebo „Custom scan“ (kontrola dle vlastního nastavení). Produkt hledá stopy škodlivých programů na počítači, poskytne uživatelům detailní výsledky kontroly a nabídne vhodné řešení zjištěného problému. Kaspersky Virus Scanner Pro for Mac navíc umožní odstranit ze zařízení různé nebezpečné aplikace a automaticky zkontroluje každý nový uživatelem stažený soubor na přítomnost škodlivého kódu.

Antivirová databáze obou verzí je pravidelně aktualizována tak, aby řešení poskytlo ochranu i před těmi nejnovějšími útoky kyberzločinců. Kromě toho, oba produkty zachytí malware určený nejen pro OS X, ale také pro systémy Windows a Android. Programy cílící na tyto platformy nejsou obvykle pro systém Mac rizikové. Nicméně mohou zůstat na počítači do té chvíle, než uživatel připojí kompatibilní zařízení, které lze infikovat například při kopírování souborů.

Obě verze, bezplatná i placená, jsou dostupné v českém App Storu v devíti jazykových mutacích.

Kaspersky Virus Scanner ochrání váš Mac před malwarem
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Kaspersky Lab TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama