don-t-starve-mark-of-the-ninja-invisible-inc-a-dalsi-si-nyni-muzete-zahrat-zdarma
Novinka Don't Starve, Mark of the Ninja, Invisible Inc. a další si nyní můžete zahrát zdarma

Don't Starve, Mark of the Ninja, Invisible Inc. a další si nyní můžete zahrát zdarma

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

13. 11. 2015 16:30

Máte před sebou volný víkend a nevíte co s časem? Jste-li fanoušky nezávislého studia Klei Entertainment, váš problém byl právě vyřešen. Na Steamu se totiž objevila jedna z víkendových akcí, v jejímž rámci si můžete zahrát všechny jeho úspěšné hry.

Reklama

Víkendová akce, která byla uspořádána u příležitosti 10. výročí od založení studia Klei Entertainment, nabízí možnost zahrát si zdarma stealth hru Mark of the Ninja, survival hru Dont Starve, špionážní tahovou strategii Invisible Inc., nebo akční Shank a Shank 2. Nabídka platí až do pondělí 16. listopadu do 18:00 SEČ.

Don't Starve, Mark of the Ninja, Invisible Inc. a další si nyní můžete zahrát zdarma
i Zdroj: PCTuning.cz

Samozřejmě pokud by se vám některá z her zalíbila, nebo pokud máte některý titul od Klei Entertaiment již vyhlédnutý, na všechny zmiňované hry můžete využít aktuální slevové nabídky a to v hodnotě 40 – 85%. K dispozici jsou dokonce i slevové balíčky, které vám ušetří peníze i na různých rozšířeních. Taktéž slevy na hry budou k dispozici až do pondělního večera.

Nabídku všech her od Klei Entertainment, které si o víkendu můžete zahrát na Steamu, najdete zde. Stránka obsahuje informace i o zmiňovaných slevách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama