asus-zenfone-2-deluxe-special-edition-ma-128-gb-pameti-a-dva-krasne-kryty
Novinka Asus Zenfone 2 Deluxe Special Edition má 128 GB paměti a dva krásně kryty

Asus Zenfone 2 Deluxe Special Edition má 128 GB paměti a dva krásně kryty

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 11. 2015 17:00

Tchajwanský výrobce Asus začíná prodávat Zenfone 2 Deluxe Special Edition s obří vestavěnou uživatelskou pamětí, kterou lze ještě dále zvětšit. Krom toho telefon přináší i červený obvodový rámeček, s nímž je sladěno uživatelské prostředí Zen UI a dva zadní kryty: jeden s imitací karbonu a druhý s pěknou krystalickou strukturou.

Reklama

Zenfone 2 ve speciální edici má obří vestavěnou paměť s kapacitou 128 GB. Tu lze navíc zvětšit pomocí paměťových karet o dalších 128 GB. Uživatel tak může využít úložiště s kapacitou až 256 GB, což je paměť na úrovni některých levnějších notebooků.

Jinak se nové provedení od standardního modelu neliší. O svižný provoz se nadále stará výkonný procesor Atom Z3580 od Intelu, který má čtyři jádra s taktem 2,5 GHz. Procesoru sekunduje štědrá operační paměť 4 GB.

Displej má stále úhlopříčku 5,5 palce a Full HD rozlišení 1 920 × 1 080 pixelů. Hlavní fotoaparát má třináctimegapixelový snímač, přední kamerka je pětimegapixelová. Smartphone podporuje sítě čtvrté generace LTE a má nevyměnitelnou baterii s kapacitou 3 000 mAh.

Pokud u speciálního ZenFonu 2 čekáte speciální (applovskou) cenu, pak budete příjemně překvapeni. Telefon se v e-shopu výrobce a na stránkách prodejců Amazon a Newegg prodává za 399 dolarů (10 000 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama