huawei-mate-s-jde-do-prodeje-cenou-zklame
Novinka Huawei Mate S jde do prodeje. Cenou zklame

Huawei Mate S jde do prodeje. Cenou zklame

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 11. 2015 11:00

Firma Huawei uvedla na český trh novinku Mate S. Smartphone, představený na konferenci IFA 2015, je k dispozici v běžných prodejních kanálech v šedé a zlaté barvě za 17 490 Kč. Je evidentní, že cena je vyšponovaná na maximum. Kdyby se jednalo o špičkovou variantu s displejem Force Touch, jenž rozlišuje sílu doteku prstu, neřekli bychom ani slovo. Takhle musíme být kritičtí.

Reklama

Nový Mate S je nejdražší a zároveň také nejluxusnější telefon, jaký zatím kdy Huawei vyrobil. Má kovové tělo se zero-gap designem a zářivý 5,5palcový AMOLED displej s Full HD rozlišením. Osmijádrový procesor HiSilicon Kirin 935 společně s grafikou Mali -T628 a 3 GB RAM stačí na téměř jakékoli úkoly. Není potřeba hnát se za extrémy.

13Mpx fotoaparát umístěn na zadní straně je vybaven RGBW snímačem, optickou stabilizací obrazu a duálními diodami pro blesk. Přední kamera má rozlišení 8 Mpx. O slušnou (nikoli však nadstandardní, jak ukazují první testy na zahraničních webech) výdrž telefonu se stará akumulátor s kapacitou 2 700 mAh.

Zabezpečení uživatelských dat zajiští čtečka otisků prstů a zapomenout nesmíme zmínit ani kompatibilitu s LTE a tři mikrofony podporující algoritmus „chytrého směru“ (všechny mikrofony jsou schopny se zaměřit na zvuk, jehož směrem je telefon namířen), které umožňují pořizovat nahrávky s minimem šumu.

Huawei Mate S jde do prodeje. Cenou zklame
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama