xiaomi-mi-band-1s-levny-sportovni-naramek-s-mericem-tepu
Apple Novinka Xiaomi Mi Band 1S: Levný sportovní náramek s měřičem tepu

Xiaomi Mi Band 1S: Levný sportovní náramek s měřičem tepu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 11. 2015 13:00 1

Stále populárnější čínský výrobce představil oficiálně druhou generaci svého chytrého náramku Mi Band. Novinka s označením 1S láká na dlouhou výdrž, voděodolnost a dumpingovou cenu, která začíná na částce 99 juanů (390 Kč s DPH).

Reklama

Ačkoli je náramek společnosti Xiaomi orientován především na fitness funkce (spočítá vám kroky, změří tep a vypočítá spálené kalorie), dokáže uživatele upozornit na příchozí hovory nebo ho nenásilnou formou probudit, samozřejmě podle přednastaveného budíku.

Zajímavá je i voděodolnost (IP67) a odemykání telefonu. Smartphone pozná, že je v blízkosti náramku a tudíž nebude vyžadovat heslo pro jeho odemčení. Velmi nadstandardní výdrž na jedno nabití zajistí použití 45mAh baterie. Zásadní v tomto směru je ale absence grafického displeje, který je velkým žroutem energie. Jeho úlohu tu přebírají tři RGB diody a vibrační motorek.

S mobilem se náramek páruje přes rozhraní Bluetooth 4.0, oficiálně podporuje Android od verze 4.4 a iOS 7.0 a novější. Původní model s příchodem nové generace zlevňuje na 69 juanů (270 Kč bez DPH), Mi Band 1S s měřičem tepu dorazí do obchodu 11. listopadu. Dostupný bude za 99 juanů (390 Kč).

Zdroj: Geekbuying

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama