v-cr-se-zacala-prodavat-zasuvka-na-dalkove-ovladani
Apple Novinka V ČR se začala prodávat zásuvka na dálkové ovládání

V ČR se začala prodávat zásuvka na dálkové ovládání

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 11. 2015 21:00 4

Nizozemská značka PowerCube uvedla na český trh zásuvku Remote, v jejímž balení najdeme také dálkové ovládání, které můžete umístit prakticky kamkoliv. Takže až budete mít například při vaření zašpiněné ruce od jídla, pohodlně jej na zemi sešlápnete nohou a rázem se rozsvítí celá místnost. Vhod přijde také tehdy, až se vám nebude chtít z vyhřáté postele jen kvůli tomu, abyste zhasli světlo.

Reklama

Dálkový ovladač navíc neobsahuje žádné baterie. Po stisknutí tlačítka se vytvoří kinetická energie, která vyšle impuls do prodlužovací zásuvky. Nemusíte se tedy bát, že by vám zásuvka kvůli vybitým bateriím přestala fungovat v tu nejnevhodnější chvíli.

Díky krychlovému tvaru PowerCube nedochází k blokaci žádné ze zásuvek a pohodlně tak můžete využít všechny najednou. Výrobci dbali i na bezpečnosti, takže je přítomna dětská pojistka.

Na trhu je momentálně k dostání devět variant zásuvek. Každá kostka má originální vlastnosti a také svoji unikátní barvu. Systém PowerCube je navíc modulární. Vytvořit si tak můžete vlastní zásuvkové sestavy, abyste dostali potřebnou kombinaci elektrických zásuvek a USB portů.

Nejoblíbenější variantou je PowerCube Extended USB, na které najdete kombinace čtyř klasických zásuvek a dvou USB portů. Růžovou verzi PowerCube Rewirable si oblíbí zejména cestovatelské duše, protože obsahuje čtyři vyměnitelné koncovky.

Cena PowerCube začíná na 319 Kč. Produktovou řadu Remote zakoupíte v setu za 899 Kč, samostatně pak za 729 Kč za zásuvku či 309 Kč za ovladač.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama