spickove-lg-v10-zamiri-do-cr-uz-pristi-mesic
Novinka Špičkové LG V10 zamíří do ČR už příští měsíc

Špičkové LG V10 zamíří do ČR už příští měsíc

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 11. 2015 16:00 2

Chytrý telefon LG V10, který má výbavu napěchovanou superlativy, se bude prodávat také v České republice. Dostupný by měl být v průběhu prosince. Přesná cena zatím nebyla stanovena, ale měla by přibližně odpovídat ceně modelu G4 v době jeho uvedení, tedy zhruba 17 000 Kč.

Reklama

Model V10 je prvním LG z nové řady V. Ve výbavě tohoto smartphonu najdeme řadu inovací, které nabízí jako první na světě. Unikátní je například tím, že má pomocný displej umístěný nad hlavním displejem, který funguje samostatně a slouží k zobrazování notifikací.

Další „vychytávkou“ zařízení je dvojitý přední fotoaparát. Ten má rozlišení pět megapixelů a dokáže pořizovat 120stupňové selfie. Zadní foťák má rozlišení 16 Mpx se clonou 1,8, OIS 2.0 a laserovým ostřením. Mezi zajímavosti patří také podpora vojenského standardu MIL-STD-810G, čtečka otisků prstů a manuální režim pro nahrávání videa. Co se týče hardwaru, tak telefon spoléhá na šestijádrový procesor Snapdragon 808 od Qualcommu a operační paměť v kapacitě 3 GB. Výkonu má tedy požehnaně.

Rozměry LG V10 jsou 159,6 × 79,3 × 8,6 milimetru. Hmotnost 192 gramů je dost vysoká, ale to jde na vrub použití obvodového rámečku Dura Guard, který je vyrobený z nerezové oceli.

Začátek prodeje špičkového LG je naplánovaný na prosinec, oficiální cenu firma teprve oznámí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama