video-predstavuje-hardwarove-specifikace-playstation-vr-a-priblizuje-datum-vydani
Novinka Video představuje hardwarové specifikace PlayStation VR a přibližuje datum vydání

Video představuje hardwarové specifikace PlayStation VR a přibližuje datum vydání

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

6. 11. 2015 13:30 6

Společnost Sony uveřejnila nové video, které nám odpovídá na některé otázky ohledně její virtuální reality s názvem PlayStation VR. Vedle toho, že je v něm k vidění vzhled tohoto zařízení, svěřuje se Sony také s hardwarovými specifikacemi.

Reklama

Pokud jste byli pozorní, nyní již víte, že PlayStation VR přinese 5,7 OLED displej, rozlišení 1920 × RGB × 1080, 120Hz obnovovací frekvenci, super nízkou latenci, asi 100stupňové zorné pole (FOV), akcelerometr a gyroskop, poziční sledování s 9 LED diodami, 3D zvuk, HDMI a USB.

Video je zakončeno poznámkou, že PlayStation VR se na trh dostane v první polovině roku 2016. 

Shuhei Yoshida v nedávném rozhovoru pro GameSpot řekl, že Sony ještě není připravena uveřejnit přesnější datu vydání a dokonce ani cenu. Dále prozradil, že společnost stále pracuje na softwaru a SDK a snaží se vše vyladit tak, aby virtuální realita od Sony byla skvěle použitelná jak pro zákazníky, tak pro vývojáře.

Sony si mimo to uvědomuje, že virtuální realita bez her, které ji patřičně využijí, je tzv. na "dvě věci". Při uvedení své VR tak bude mít připravený také „dobrý výběr her“. 

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama