na-gogu-odstartoval-velky-podzimni-vyprodej-k-nakupu-dostanete-hry-zdarma
Novinka Na GOGu odstartoval velký podzimní výprodej, k nákupu dostanete hry zdarma

Na GOGu odstartoval velký podzimní výprodej, k nákupu dostanete hry zdarma

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

5. 11. 2015 14:00 1

Dny se zkracují, večery prodlužují, prostě a jednoduše přichází zimní období. Pokud se ho chystáte trávit doma za pecí, třeba i s nějakými zajímavými hrami, neměli byste si nechat ujít podzimní výprodej na GOGu.

Reklama

Podzimní výprodej na GOGu je limitován počtem kusů každého nabízeného titulu. To znamená, že GOG nabídne například 100 kopií Zaklínače 3 se 30% slevou a jakmile tuto várku vykoupíme, nahradí ji jinou hrou, opět v omezeném počtu kopií. Z toho důvodu byste GOG nyní měli sledovat pravidelně – i na vaši hru se nejspíše dostane, ale hrozí, že než na ní přijdete, vykoupí ji ostatní hráči.

Jak se na GOGu stalo dobrým zvykem, vedle samostatně stojících her jsou k dispozici i zajímavé balíčky. Aktuálně vám doporučíme třeba Fallout Originals, který by vás mohl navnadit na blízké vydání hry Fallout 4.

Na GOGu odstartoval velký podzimní výprodej, k nákupu dostanete hry zdarma
i Zdroj: PCTuning.cz

Sympatické je, že kupující dostávají možnost nákupy získat i hru zdarma. Vše záleží na tom, kolik v podzimním výprodeji celkem utratíte – bude-li to přes 4,59 €, jako bonus navíc získáte System Shock 2, bude-li to nad 13,69 €, získáte Chronicles of Riddick a bude-li to nad 27,19 €, získáte Banished.

Aktuální nabídku všech zlevněných her a balíčků najdete na GOGu. Výprodej bude probíhat po následujících 10 dní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama