do-ceske-republiky-miri-chytre-hodinky-huawei-watch
Novinka Do České republiky míří chytré hodinky Huawei Watch

Do České republiky míří chytré hodinky Huawei Watch

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 11. 2015 17:30

První tuzemští prodejci zařadili do své nabídky chytré hodinky Huawei Watch, který si odbyly premiéru na veletrhu IFA. Ceny krásného kousku elektroniky s kulatým ciferníkem začínají na 8 261 Kč (oficiální cena doporučená výrobcem je 9 990 Kč). Vyplývá to z informací nákupního rádce heureka.cz.

Reklama

Čínský štírek Huawei to zkouší podobně jako ostatní s chytrými hodinkami. Jeho první přírůstek do segmentu nositelného příslušenství lze přitom považovat za opravdu povedený.

Hodinky Watch mají jasný 1,4palcový displej typu AMOLED s rozlišením 400 × 400 bodů a pohání je dvoujádrový Snapdragon 400 na frekvenci 1,2 GHz spolu s 512 MB operační paměti. Vnitřní paměť má kapacitu 4 GB a je na ní nainstalován systém Android Wear, který přes Google Play umožňuje dodatečnou instalaci mnoha aplikací.

Do luxusně zpracovaného těla hodinek se vešel senzor srdečního tepu, který je lehce vystouplý pro ještě těsnější kontakt s pokožkou a přesnější měření. Najdeme tu i šestiosý pohybový senzor s gyroskopem a akcelerometrem pro sledování aktivity uživatele. Samozřejmostí jsou upozornění na příchozí hovory, zprávy, notifikace ze sociálních sítí, e-maily nebo schůzky ze spárovaného smartphonu.

V České republice se nabízí klasická verze Huawei Watch ve stříbrném provedení s koženým páskem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama