prusvih-jmenem-batman-arkham-knight-pokracuje-vydavatel-proto-nabidl-moznost-hru-vratit
Novinka Průšvih jménem Batman: Arkham Knight pokračuje, vydavatel proto nabídl možnost hru vrátit

Průšvih jménem Batman: Arkham Knight pokračuje, vydavatel proto nabídl možnost hru vrátit

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

1. 11. 2015 12:15 8

Batman: Arkham Knihgt se po přibližně čtyřměsíční prodlevě vrátil zpět na Steam odkud byl stažen kvůli mizerné optimalizaci a hromadě bugů. Bohužel hráči si stále stěžují na problémy a to do takové míry, že vydavatel Warner Bros. přistoupil na vrácení peněz.

Reklama

Tvůrci hry na Steamu uvedli, že se velmi omlouvají za přetrvávající problémy s PC verzí Batmana. Prý tvrdě pracují na nápravě, jenže se stále potýkají s obtížnými problémy.

Průšvih jménem Batman: Arkham Knight pokračuje, vydavatel proto nabídl možnost hru vrátit
i Zdroj: PCTuning.cz

Vydavatel Warner Bros. proto do konce roku 2015 nabízí plnou refundaci hry a to bez ohledu na to, jak dlouho jste ji hráli. To znamená, že peníze vám budou navráceny i v případě, že jste nového Batmana došli až do konce.

Warner Bros. a potažmo i tvůrci z Rocksteady Studios se prý i nadále budou zabývat vylepšením stávající verze. Příspěvek taktéž obsahuje informaci o tom, že i proces navrácení peněz trpí nějakými problémy, což znamená, že pokud jste peníze ještě nedostali, máte dále trpělivě čekat. Možnost pro navrácení peněz by se na stránkách měla brzy objevit, abyste ji mohli využít znovu.

Batman: Arkham Knight poprvé vyšla v červnu. Zatímco PS4 a Xbox One verze běžela celkem  pořádku, počítačová verze trpěla hromadou chyb, pročež ze Steamu nakonec byla stažena. Na tento distribuční kanál se s velkou slávou vrátila 28. října a jako bonus nabídla několik her zdarma. Hromadě hráčů i přesto radost neudělala. A co vy? Už jste nového Batmana hráli? A řešili jste nějaké problémy? Dejte nám vědět v diskuzi!

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama