v-eula-divinity-original-sin-byla-schovana-extra-odmena
Novinka V EULA Divinity: Original Sin byla schovaná extra odměna

V EULA Divinity: Original Sin byla schovaná extra odměna

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

31. 10. 2015 11:30

Aniž by se zajímali o to, co je v ní obsaženo, většina lidí při instalaci hry EULA (End User License Agreement) slepě odsouhlasí. Tuto teorii se rozhodli prověřit v Larian Studios. Při uvedení Enhanced Edition přibližně rok starého RPG Divinity: Original Sin do textu vpravili zajímavou formulku a potom čekali na reakci.

Reklama

Formulka je schovaná v sekci „Special Consideration“ a uživatele informuje o tom, že prvních 100 oprávněných držitelů licence, kteří EULA skutečně přečetli, má nárok na speciální odměnu od Larian Studios. Odměna může být vybrána kdykoliv a světe div se, ona opravdu vybrána byla.

V EULA Divinity: Original Sin byla schovaná extra odměna
i Zdroj: PCTuning.cz

Jak tvůrci prozradili na své Facebookové stránce, na výzvu přišlo dostatek lidí. Otázka je, zdali tito lidé ke čtení EULA používají programy, které EULA porovnávají s běžnou verzí a následně studují pouze případné odchylky, nebo zdali skutečně pročítají každý odstavec smlouvy. Ať už je to jak chce, Lariani se svěřili, že jejich „právních se nyní cítí opravdu dobře“. Bohužel, jaká odměna pečlivé čtenáře čeká, jsme se nedozvěděli.

Vylepšená edice Divinity: Original Sin vyšla 27. října a to pod názvem Divinity: Original Sin Enhanced Edition. Hra je k dispozici pro Xbox One, PlayStation 4 a PC. Majitelé původní hry mají nárok na update zdarma.

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama