samsung-galaxy-view-tablet-s-androidem-ktery-si-snadno-spletete-s-monitorem
Novinka Samsung Galaxy View: Tablet s Androidem, který si snadno spletete s monitorem

Samsung Galaxy View: Tablet s Androidem, který si snadno spletete s monitorem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 10. 2015 19:30 1

Megatablet od Samsungu s názvem Galaxy View je zajímavý nejen 18,4palcovou obrazovkou, díky které spíše připomíná monitor, ale také zadním ohnutým stojánkem s držadlem, které usnadní jeho přenášení.

Reklama

Galaxy View je momentálně největším tabletem v nabídce jihokorejského výrobce (doteď bylo maximum Samsungu 12,2 palce u modelu Note Pro) a z oficiálního prohlášení vyplývá, že je určen hlavně pro sledování videa, respektive rozličných videoslužeb.

Zařízení má 18,4palcový displej s rozlišením 1920 × 1080 obrazových bodů, což dává výslednou jemnost jen velice slabých 120 bodů na palec. Velká obrazovka si samozřejmě řekne o pořádnou porci energie, proto je tu 5700mAh baterie.

Samsung svou novinku osmijádrovým procesorem Exynos 7 o taktu 1,6 GHz. Operační paměť má kapacitu 2 GB, datové úložiště 32 GB nebo 64 GB s možností dalšího navýšení pomocí paměťových karet. Ve výbavě nechybí ani dvoumegapixelová kamera na přední straně pro videohovory, podpora LTE, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac a Bluetooth 4.1. Jako operační systém byl použit Android 5.1 Lollipop s uživatelským prostředím TouchWiz.

Fyzické rozměry tabletu Galaxy View jsou 275,8 × 451,8 × 11,9 mm. Hmotnost se zastavila na 2,65 kilogramech, takže na nějaké časté přenášení raději zapomeňte.

Informace o tom, kdy bude monstrózní tablet dostupný na českém trhu a za kolik, zatím chybí.

Zdroj: Samsung

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama