motorola-predstavila-smartphone-droid-turbo-2-jeho-displej-by-mel-byt-nerozbitny
Novinka Motorola představila smartphone DROID Turbo 2, jeho displej by měl být nerozbitný

Motorola představila smartphone DROID Turbo 2, jeho displej by měl být nerozbitný

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

29. 10. 2015 12:30 2

Společnost Motorola si je moc dobře vědoma, že trh se smartphony je přeplněný a tak se zákazníky rozhodla zaujmout výjimečnou funkcionalitou. Nový smartphone DROID Turbo 2 tak byl vybavený nerozbitným displejem ShatterShield.

Reklama

ShatterShield je 5,4palcový QHD AMOLED displej, který nebyl vyrobený ze skleněného substrátu, ale z čistého plastu. Displej je navíc vybavený dvěma vrstvami digitizéru a chrání ho dvojitá vrstva odolného skla.

Ačkoliv se to zdá neuvěřitelné, Motorola si je displejem natolik jistá, že na něj poskytuje 4letou záruku a houževnatě ho propaguje v reklamních spotech:

Co se týče dalších specifikací, uvnitř DROID Turbo 2 najdeme čipset Snapdragon 810, 3 GB paměti RAM, 32 GB nebo 64 GB vnitřního uložiště (které bude dále rozšiřitelné microSD kartami až do kapacity 2 TB).

Přislíbena je také dvojice fotoaparátů, z nichž ten zadní má rozlišení 21Mpx, zatímco ten přední 5Mpx. Zadní fotoaparát by si přitom měl hravě poradit s natáčením 4K videa při 30 fps.

Motorola představila smartphone DROID Turbo 2, jeho displej by měl být nerozbitný
i Zdroj: PCTuning.cz

Baterie o kapacitě 3760 mAh by DROID Turbo 2 při běžném zatížení měla udržet v chodu 48 hodin. Na 15 hodin používání byste ho pak díky zrychlenému nabíjení měli nabít už za 15 minut.

Když dodáme přislíbenou konektivitu 4G LTE, Bluetooth 4.1, Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac nebo čip NFC, asi vám je jasné, že před vámi leží velmi zajímavé zařízení.

Bohužel pro nás, Motorola DROID Turbo 2 směřuje především na US trh. Doufejme, že se prolomí ledy a Motorola se ukáže i na pultech evropských obchodů. 

Zdroj: Phone Arena

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama