batman-arkham-knight-je-zpet-na-steamu-jenze-stale-neni-bezchybny
Novinka Batman: Arkham Knight je zpět na Steamu, jenže stále není bezchybný

Batman: Arkham Knight je zpět na Steamu, jenže stále není bezchybný

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

30. 10. 2015 10:15 16

Batman: Arkham Knight se před několika dny vrátil na Steam, nejedná se ovšem o triumfální návrat, ve který jsme doufali. 

Reklama

Prodej závěrečného dílu Batmanovské trilogie s názvem Batman: Arkham Knight byl v průběhu června, jen několik dní po vydání hry, zastaven kvůli velké kritice hráčů. Hra byla velmi špatně optimalizovaná, přinášela nepříjemné poklesy frame rate i na velmi silných sestavách, nehledě na bugy a glitche, které v té záplavě ostatních chyb vlastně ani nebyly moc úsměvné.

Batman: Arkham Knight je zpět na Steamu, jenže stále není bezchybný
i Zdroj: PCTuning.cz

Spousta z těchto chyb byla během několika měsíců úprav skutečně opravena, nicméně redaktoři z internetového portálu PC World upozornili na fakt, že vydaná verze je lepší, nicméně do dokonalosti má ještě daleko: „Když jsem se pohyboval pomalu, hra dosahovala až 90 FPS, jenže jakmile jsem déle letěl nebo sednul do Batmobilu, dočkal jsem se nepříjemného propadu třeba i na 45 – 50 FPS.“ Takto redaktor popisoval hru v rozlišení 1080p na sestavě s GeForce GTX 980 Ti.

Tvůrci připustili, že stále pracují s výrobci grafických karet a do hry se snaží přidat podporu SLI a Crossfire.

A k tomu nakonec dodali, že všichni zákazníci, kteří si do 16. listopadu nového Batmana koupí, zdarma k němu dostanou kopie Batman: Arkham Asylum GOTY, Batman: Arkham City GOTY, Batman: Arkham Origins a Batman: Arkham Origins Blackgate. Samozřejmě cena hry se od prvního vydání nijak nezměnila, pokud byste si tedy nového Batmana chtěli pořídit, musíte si připravit 49,99 €. 

Zdroj: PC Gamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama