batman-arkham-knight-se-vraci-na-pc-kdy-se-ho-dockame
Novinka Batman: Arkham Knight se vrací na PC, kdy se ho dočkáme?

Batman: Arkham Knight se vrací na PC, kdy se ho dočkáme?

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

26. 10. 2015 13:00 6

Vydání Batman: Arkham Knight pro PC doprovázely ohromné technické problémy. Uživatelé si stěžovali na propady frame rate i na velmi silných sestavách, na zamrzání, padání hry i na nepříjemné bugy a glitche.

Reklama

Vydavatel Warner Bros. údajně o stavu hry věděl, ale spoléhal se na to, že hráči to prostě nějak „skousnou“ a spokojí se s opravami až po vydání hry. Pokud bylo toto tvrzení pravdivé, záměr vydat hru a až zpětně ji opravit Warner Bros. nevyšel. Problémy hry byly příliš velké, hlasy počítačových hráčů pak zase příliš hlasité, takže závěrečný díl Batmanovské série byl po několika dnech ze Steamu stažen. To se stalo v červnu tohoto roku.

Batman: Arkham Knight se vrací na PC, kdy se ho dočkáme?
i Zdroj: PCTuning.cz

Teprve nyní, po dlouhých 4 měsících od původního vydání, ve Warner Bros. usoudili, že hra konečně vypadá tak, jak měla vypadat už při prvním vydání. A tak ohlásili datum jeho návratu na Steam. Dočkáme se už za dva dny – konkrétně 28. října 2015.

Vydání opravené verze hry bude doprovázet vydání obrovského patche. Ten do počítačové verze přinese veškerý obsah původně vydaný pro konzole (kromě konzolových exkluzivit).

Ve Warner Bros. nakonec poděkovali komunitě za to, že jim pomohla s nahlašováním chyb a poskytla detailní zpětnou vazbu. My bychom uvítali spíše slib, že Warner Bros. příště udělá maximum proto, aby se tyto problémy už neopakovaly.

Co na návrat Batmana říkáte? Už jste ho hráli? A chystáte se mu dát druhou šanci?

Zdroj: PC Gamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama