firma-fossil-se-pochlubila-novou-radou-nositelne-elektroniky
Novinka Firma Fossil se pochlubila novou řadou nositelné elektroniky

Firma Fossil se pochlubila novou řadou nositelné elektroniky

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 10. 2015 22:30

Americká módní společnost Fossil, kterou určitě nemusíme žádnému fandovi klasických hodinek blíže představovat, uvedla novou produktovou řadu stylové chytré elektroniky. Uživatele chce zaujmout vyváženou kombinací módy a funkčnosti.

Reklama

Nové výrobky řady Fosill Q byly vytvořeny ve spolupráci se společnostmi Intel a Google a zahrnují dva typy chytrých hodinek (s displejem a bez displeje) a dva modely chytrých náramků (pánský a dámský).

Celá produktová řada je navržena s pomocí programu Intel Innovation a kompatibilní s telefony se systémem Android 4.3 a novějším nebo iOS 8.2 a novějším. Připojení je realizováno pomocí bezdrátové technologie Bluetooth.

Q Reveler a Q Dreamer

Jedná se o fitness náramky bez displeje, které umí zaznamenávat pohyb uživatele a přijdou na trh s několika vyměnitelnými pásky. O zobrazení informací se postarají barevné diody, které budou např. signalizovat zmeškané hovory. V prodeji náramky budou za zhruba 3 000 Kč bez DPH.

Q Grant

Jsou klasické mechanické hodinky, které také adoptovaly systém barevných diod a schopnost monitorovat fyzickou aktivitu uživatele. Cena se má pohybovat mezi 4 200 až 4 800 Kč bez DPH.

Q Founder

Tyto hodinky budou postavené na platformě Android Wear. Jejich specifikace a vůbec další podrobnosti zatím zůstávají nezodpovězeny. Jisté je pouze to, že zákazníkům nabídnou kruhový tvar a mají korunku sloužící pro ovládaní operačního systému umístěnou na pravém boku. V prodeji budou během Vánoc za zhruba 6 700 Kč bez daně.

Celá řada Fosill Q bude k dispozici on-line na Fossil.com, obchodech značky Fossil a u vybraných prodejců.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama