google-predstavil-predplatne-youtube-red-nabidne-moznost-sledovani-videi-bez-reklam
Novinka Google představil předplatné YouTube Red, nabídne možnost sledování videí bez reklam

Google představil předplatné YouTube Red, nabídne možnost sledování videí bez reklam

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

22. 10. 2015 14:00 14

Po několika více či méně úspěšných pokusech společnosti Google o zpoplatnění obsahu YouTube přichází další vlaštovka. Ta konečně vypadá jako něco, co by se mohlo chytit na déle než pár týdnů od zavedení. Jedná se o předplatné YouTube Red, které nabídne hned několik zajímavých výhod.

Reklama

V první řadě samozřejmě půjde o možnost sledování videí bez přerušování reklamou. Milovníky hudby pak určitě potěší také možnost přehrávání i na pozadí či v režimu offline, přičemž předplatné zahrne i přístup ke službě Play Music určené pro streamování muziky. A nakonec nesmíme zapomenout ani na exkluzivní obsah.

Pokud si YouTube Red budete předplácet, získáte přístup například k nové sérii „Scare PewDiePie“ na níž slavný videoherní YouTuber spolupracuje s producentem seriálu The Walking Dead. V souvislosti s exkluzivním obsahem Google vzpomenul také komediální pořad „Sing It!“ od známého dua Fine Bros, který by chtěl parodovat zpěvácké soutěže a nakonec i blíže nespecifikovaný projekt od College Humor. 

Cena YouTube Red byla stanovena na 9,99 dolaru. Služba bude dostupná od 28. října. Kdy a zdali se YouTube Red dostane i do České republiky a na Slovensko, bohužel zatím nevíme.  

Jak se vám YouTube Red líbí?

Zdroj: PC Gamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama