herni-klavesnice-genius-gx-gaming-scorpion-k20-je-v-cr-jaka-je-cena
Novinka Herní klávesnice Genius GX Gaming Scorpion K20 je v ČR. Jaká je cena?

Herní klávesnice Genius GX Gaming Scorpion K20 je v ČR. Jaká je cena?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 10. 2015 21:00 7

Firma Genius uvedla na náš trh další herní klávesnici z řady Scorpion, tentokrát se jedná o model K20 se sedmibarevným podsvícením.

Reklama

Scorpion K20 spojuje veškeré funkce starších modelů Scorpion K5 a Scropion K9 do jedné maximálně vybavené klávesnice. Design s ostrými rysy dodává novince ryze herní podobu umocněnou o sedmibarevné podsvícení s možností nastavení čtyř stupňů intenzity. Posvícené a ergonomicky tvarované klávesy jsou opatřeny laserovým potiskem odolným proti otěru a podle výrobce je jejich životnost až 10 000 000 stisknutí.

Díky tvarovanému tělu je používání klávesnice velice komfortní i při dlouhém hraní a navíc má uživatel na výběr také ze tří úrovní výškového nastavení pro zvolení ideálního sklonu kláves.

Tři speciální klávesy umožňují vyvolání opakovaného příkazu s rychlostí 62, 30 a 21 znaků za sekundu. Mezi další speciální klávesy patří multimediální klávesy, které například usnadňující ovládání hlasitosti, přepínání přehrávaných médií a umožňují rychlí přístup k internetovému prohlížeči. Klávesnice je také vybavena funkcí pro deaktivaci tlačítka „windows“, zamezující nechtěnému přepnutí z herního prostředí a funkcí anti-ghosting pro až 26 kláves při současném stisku. Scorpion K20 má rozměry 470 × 190 × 20mm s celkovou hmotností robustní konstrukce 640 gramů.

Doporučená koncová cena produktu Genius GX Gaming Scorpion K20 činí 790 s DPH. Záruka je dvouletá.

 Herní klávesnice Genius GX Gaming Scorpion K20 je v ČR. Jaká je cena?
i Zdroj: PCTuning.cz

 Herní klávesnice Genius GX Gaming Scorpion K20 je v ČR. Jaká je cena?
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama