na-vyvoj-star-citizen-uz-prispelo-pres-1-milion-lidi
Novinka Na vývoj Star Citizen už přispělo přes 1 milion lidí

Na vývoj Star Citizen už přispělo přes 1 milion lidí

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

20. 10. 2015 13:00 16

Crowdfundingová kampaň na vesmírný simulátor Star Citizen pokořila další milník. Od jejího spuštění v říjnu roku 2012 na ní přispělo už přes milion lidí, kteří vygenerovali částku přes 92 milionů dolarů. V době psaní článku se jedná konkrétně o 93 398 777 dolarů (cca 2,24 miliard korun), které pocházejí z kapsy rovných 1 020 808 přispěvatelů.

Reklama

Populární tvůrce hry Chris Roberts v listopadu minulého roku prohlásil, že podle jeho očekávání na Star Citizen přispějeme více jak 100 miliony dolarů. Nyní je tedy jasné, že toto očekávání se Robertsovi vyplní a to dost možná ještě před koncem tohoto roku.

Za poslední tři roky se Star Citizen rozrostla o několik modulů, přičemž přibylo i oznámení několika nových vlastností. Aktuálně se mluví třeba o příběhovém módu Star Citizen, v němž budou účinkovat Gary Oldman, Mark Hamill, John Rhys-Davies nebo Gillian Anderson.

Datum vydání hry zatím není známo a jsme přesvědčeni, že ještě dlouho známo nebude. Hra je tak velká, jako by skutečně chtěla pochytit celý vesmír.

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama