asus-zacal-prijimat-predobjednavky-na-herni-notebook-asus-rog-g752
Novinka Asus začal přijímat předobjednávky na herní notebook Asus ROG G752

Asus začal přijímat předobjednávky na herní notebook Asus ROG G752

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

13. 10. 2015 11:00 1

Společnost Asus nyní začala přijímat předobjednávky na svůj nový špičkový herní notebook řady ROG G752, který by se měl stát nástupcem současného modelu G751.

Reklama

A čím se může nový model pochlubit za cenu začínající na 1 499 dolarech? Zejména to je výkonný čtyřjádrový procesor Intel Core i7-6700HQ z rodiny Skylake s maximální frekvencí až 3,5 GHz. V budoucnu by však měl do nabídky Asusu přibýt ještě procesor Intel Core i7-6820HK, který lze mimo jiné přetaktovat díky otevřenému násobiči. Procesoru může sekundovat až 64GB operačních pamětí DDR4 rozmístěných do čtyř slotů. 

Asus začal přijímat předobjednávky na herní notebook Asus ROG G752
i Zdroj: PCTuning.cz

Grafický výkon notebooku zajišťuje výkonná grafika nVidia GeForce GTX 980M. Součástí notebooku jsou také dva sloty pro M.2 SSD, které lze zkombinovat s až 2TB HDD. O chlazení procesoru a GPU se stará systém samostatných heatpipe odvádějících od těchto komponent teplo do zadní části notebooku, kde jsou umístěny dva větráky. Tento systém výrobce označuje jako Hyper Cool. 

Displej notebooku je 17,3" a můžeme si u něho vybrat z rozlišení Full HD nebo 4K UHD. Zajímavostí je pak třeba také podsvícená klávesnice s technologií anti-ghosting pokrývající 30 kláves. Ačkoliv výrobce již nyní přijímá předobjednávky, samotná distribuce notebooku začne až koncem tohoto měsíce. 

Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama