light-l16-sikovny-fotoaparat-se-16-objektivy-a-androidem
Novinka Light L16: Šikovný fotoaparát se 16 objektivy a Androidem

Light L16: Šikovný fotoaparát se 16 objektivy a Androidem

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

11. 10. 2015 16:00 4

Fotoaparáty ve smartphonech jsou stále lepší, nicméně k dokonalosti, nebo alespoň k tomu, aby se vyrovnaly současným digitálním zrcadlovkám, jim chybí ještě lán cesty. Nové řešení v podobě fotoaparátu L 16 od společnosti Light má ovšem našlápnuto více než dobře.

Reklama
Light L16: Šikovný fotoaparát se 16 objektivy a Androidem
i Zdroj: PCTuning.cz

Číslovka v názvu představuje počet objektivů, kterými je zařízení vybaveno. Celkem 5 z nich nabízí ohniskovou vzdálenost 35 mm, pět potom 70 mm a zbylých 6 rovných 150 mm. Ve spolupráci dokážou tyto objektivy zachytit fotografii v rozlišení až 52 MPx.

Light L16 nabídne možnost nastavit si hloubku pole, zaostření a expozice a to i poté, co již fotografii pořídili. A hromada objektivů má na svědomí i další skvělou funkci – vysoce kvalitní systém přibližování. Že si tento fotoaparát hravě poradí s natáčením 4K videí asi netřeba dodávat.

Light L16: Šikovný fotoaparát se 16 objektivy a Androidem
i Zdroj: PCTuning.cz

Fotoaparát, který svými rozměry jen lehce převyšuje rozměry klasických smartphonů, je dále vybavený Wi-Fi. Díky němu a systému Android jej můžete jednoduše spárovat s jakýmkoliv zařízením a pořízené fotografie přetáhnout například do počítače k další editaci.

Cena Light L16 byla stanovena na 1699 dolarů (41 000 korun). Pokud si ho ovšem do 6. listopadu tohoto roku předobjednáte, budete ho mít „jen“ za 1299 dolarů (32 000 korun).

Zdroj: Android Authority

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama