lg-watch-urbane-chytre-hodinky-ktere-si-vystaci-i-bez-smartphonu
Novinka LG Watch Urbane: Chytré hodinky, které si vystačí i bez smartphonu

LG Watch Urbane: Chytré hodinky, které si vystačí i bez smartphonu

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

4. 10. 2015 15:30

Chtěli byste mít doma chytré hodinky, které si vystačí i samy – bez asistence dalšího mobilního zařízení? Potom upřete zraky k chytrým hodinkám LG Watch Urbane v druhém vydání.

Reklama

LG Watch Urbane mají 1,38 P-OLED displej s rozlišením 480 × 480 pixelů a 348 ppi. Chytré hodinky pohání 1,2GHz procesor Snapdragon 400, kterému pomáhá 768 MB paměti RAM.

Hodinky jsou dále vybaveny GPS, akcelerometrem, gyroskopem a barometrem a nechybí ani konektivita WiFi a LTE. Díky ní si užijete hromadu funkcí, k nimž byste u jiných chytrých hodinek potřebovali propojení se smartphonem skrze Bluetooth.

LG Watch Urbane mají ocelové tělo a dvě navigační tlačítka na pravé straně zařízení. Klasický vzhled hodinek doplňuje vodě a prachu vzdornost, díky čemuž si hodinky můžete vzít s sebou v klidu do vody, nebo do prašného prostředí.

LG Watch Urbane: Chytré hodinky, které si vystačí i bez smartphonu
i Zdroj: PCTuning.cz

Co se týče softwarového výbavy, neměla by chybět žádná z klasických funkcí a ještě něco navíc. V LG se v tomto případě prý obzvláště věnovali fitness aplikacím, které půjdou na ruku zapáleným sportovcům, ale například i rekreačním výletníkům. Hodinky bude pohánět Android Wear.

LG Watch Urbane budou k dispozici v 16 barevných kombinacích a provedení a to za blíže nespecifikovanou cenu. V první vlně budou tyto hodinky dostupné ve Spojených státek, posléze se dostanou i k nám do Evropy. Ani v tomto případě však bližší údaje, tedy datum vydání hodinek, nemáme.

Zdroj: Phone Arena

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama