dynamic-mobile-garantuje-opravu-smartpohnu-leagoo-do-deseti-dnu
Novinka Dynamic Mobile garantuje opravu smartpohnů Leagoo do deseti dnů

Dynamic Mobile garantuje opravu smartpohnů Leagoo do deseti dnů

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 9. 2015 09:30 1

Distributor a prodejce čínské značky mobilních telefonů Leagoo, Dynamic Mobile, spustil pro Českou republiku a Slovensko službu „Garance 10D“. Ta nabízí vždy možnost výměny reklamovaného produktu v případě, že k jeho opravě nedojde do deseti dnů od předání servisnímu středisku.

Reklama

„Čínské značky mobilních telefonů získávají dobrou reputaci nejen všude ve světě, ale velmi se daří také jejich prodejům v tuzemsku. Proto jsme se rozhodli tuto aktuální vlnu ještě více podpořit a zavedli naprosto revoluční a v tomto segmentu trhu nevídanou službu,“ řekl David Buršík, jednatel společnosti Dynamic Mobile.

Hlavním záměrem této nabídky je ochránit zákazníka před následky nepředvídatelných událostí a nehod. Program „Garance 10D“ nabízí vždy možnost výměny reklamovaného produktu v případě, že k jeho opravě nedojde do deseti dnů od předání servisnímu středisku. Novou službu získávají automaticky všichni zákazníci, kteří si koupí jakýkoli smartphone Leagoo z české nebo slovenské oficiální distribuce, přičemž není omezena pouze na produkty v záruční době, ale je platná i na ty po záruce.

„O kvalitě a spolehlivosti produktů Leagoo nemáme pochyby. Stejně tak je pro nás vysokou prioritou spokojenost zákazníků a věříme, že tato nabídka obě naše stanoviska dokonale propojí. Chceme, aby všichni zákazníci, kteří si koupí naše smartphony Leagoo, měli z této skvělé nabídky užitek,“ dodal Buršík.

Servisní služba „Garance 10D“ je poskytována servisním centrem umístěným v České republice.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama