amd-catalyst-15-9-beta-nove-ovladace-pro-grafiky-amd-s-optimalizacemi-pro-sw-bf-a-fable-legends
Novinka AMD Catalyst 15.9 Beta: nové ovladače pro grafiky AMD s optimalizacemi pro SW BF a Fable Legends

AMD Catalyst 15.9 Beta: nové ovladače pro grafiky AMD s optimalizacemi pro SW BF a Fable Legends

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

29. 9. 2015 18:00 51

AMD dnes vydává svoje nové Beta ovladače pro grafické karty Radeon, které nesou číselné označení 15.9 a přináší především řadu optimalizací pro některé hry. 

Reklama

V první řadě se dočkáme optimalizací pro herní novinky Star Wars: Battlefront Beta a Fable Legends. Nové ovladače přináší také řešení problému, kdy nebyla u některých grafických karet Radeon zobrazovaná podpora DirectX 12 v nástroji DXDIAG. Dočkat bychom se měli také vyřešení chyby API Mantle módu ve hře Dragon Age: Inquisition a eliminace stutteringu v Assassin's Creed Unity. Opravena byla také nefunkční volba aktualizace v Catalyst Control Center, takže by nyní uživatelé neměli mít problém aktualizovat ovladače přímo prostřednictvím tohoto nástroje. 

AMD Catalyst 15.9 Beta: nové ovladače pro grafiky AMD s optimalizacemi pro SW BF a Fable Legends
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Mimoto si konečně mohou oddechnout i vlastníci některých monitorů BenQ s 144Hz frekvencí a podporou technologie FreeSync, kteří měli se staršími ovladači problémy se ztrátou signálu při odinstalovaní ovladače a také s výpadky během hraní závodní hry DiRT Rally. Některé problémy, mezi něž se řadí třeba zobrazení černé obrazovky při načítání systému Windows 10 či zobrazení erroru při maximalizaci a minimalizaci videa ve 4K rozlišení na YouTube, však přetrvávají i po instalaci nové verze ovladačů. 

Pokud patříte mezi vlastníky některé grafické karty AMD Radeon, můžete si nové ovladače stáhnout z následujících odkazů přímo ze stránek výrobce. 

AMD Catalyst 15.9 Beta pro Windows 10, Windows 8.1 a Windows 7 ve 32bitové verzi
AMD Catalyst 15.9 Beta pro Windows 10, Windows 8.1 a Windows 7 v 64bitové verzi

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama