grafika-rog-poseidon-gtx-980-ti-platinum-s-hybridnim-chlazenim-miri-do-cr-a-sr
Novinka Grafika ROG Poseidon GTX 980 Ti Platinum s hybridním chlazením míří do ČR a SR

Grafika ROG Poseidon GTX 980 Ti Platinum s hybridním chlazením míří do ČR a SR

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 9. 2015 16:00 1

Firma Asus zahájí v Česku a na Slovensku prodej grafické karty Poseidon GTX 980 Ti Platinum z řady Republic of Gamers (ROG). Novinka má jádro GM200 taktované na frekvenci 1 203 MHz (boost) a využívá účinný systém chlazení DirectCU H2O.

Reklama

Grafika ROG Poseidon GTX 980 Ti je osazena dvěma prachotěsnými ventilátory a vybavena technologií hybridního chlazení DirectCU H2O, která využívá kombinované kanály připravené pro chlazení vzduchem i vodou. Uživatelé si tak mohou vybrat, který způsob chlazení využijí. Speciální odpařovací komora je v přímém kontaktu s GPU karty, a přispívá tím k lepšímu odvodu tepla. O nižší provozní teploty se dále starají měděné tepelné trubice a velká chladicí žebra. Při využití vodního chlazení dosahuje karta v porovnání s referenčním modelem až dvakrát nižších teplot (o 30 °C) a až třikrát nižší hlučnosti. Karta je navíc vybavena standardními závity G¼", takže uživatelé mohou bez problémů použít svůj stávající systém vodního chlazení.

Součástí grafiky je také nástroj GPU Tweak II sloužící k přetaktování a nechybí ani technologie Auto-Extreme nebo komponenty Super Alloy Power II, které podporují vyšší účinnost a eliminují nepříjemné bzučení při zátěži.

Karta Poseidon GTX 980 Ti Platinum se začne prodávat v ČR a SR na konci září za 22 490 Kč, resp. 829 euro s DPH. Jak obstála v testu na našem serveru si můžete přečíst tady.

Grafika ROG Poseidon GTX 980 Ti Platinum s hybridním chlazením míří do ČR a SR
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Asus TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama