v-ceske-republice-se-zacina-prodavat-meizu-m2-note
Novinka V České republice se začíná prodávat Meizu m2 note

V České republice se začíná prodávat Meizu m2 note

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 9. 2015 20:30

Kromě špičkového modelu Meizu MX5 zamířil do České republiky také smartphone m2 note, který boduje především lákavým poměrem cena/výbava. Do prodeje jde v šedo-černé barvě za 4 999 Kč.

Reklama

Novinka má polykarbonátové unibody tělo s nevyměnitelnou baterií a displej typu IGZO od společnosti Sharp, který má 5,5palcovou úhlopříčku a rozlišení Full HD (1 920 × 1 080 obrazových bodů). Procesor MediaTek MT6753 je osmijádrový s taktem 1,3 GHz a grafický procesor je Mali T720. Operační paměť má kapacitu 2 GB.

Amatérské, ale i pokročilé fotografy zaujme 13Mpx fotoaparát s možností nahrávání Full HD videa a dvoutónovým bleskem, který se stará o nasvícení scény při zhoršených světelných podmínkách. Milovníci selfie ocení přední fotoaparát s 5Mpx snímačem s f/2.2 objektivem a technologií Pure Cell, která slibuje minimalizaci šumu v šeru a šířku záběru až 69 stupňů.

Meizu m2 note obsahuje jeden slot pro dvě nano SIM karty, takže smartphone můžete používat s dvěma telefonními čísly zároveň. Kromě toho má také slot na microSD kartu, vnitřní paměť v kapacitě 16 GB si tak můžete rozšířit o několik dalších gigabajtů.

V další výbavě nechybí WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS/Glonass nebo akumulátor s kapacitou 3 100 mAh. Operačním systémem je Android 4.4 KitKat doplněný o počeštěné uživatelské prostředí Flyme 4.0. Smartphone stejně jako model MX5 nepodporuje české LTE na frekvencích 800 a 900 MHz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama