na-internetu-se-zacina-spekulovat-o-vybave-samsungu-galaxy-s7
Novinka Na internetu se začíná spekulovat o výbavě Samsungu Galaxy S7

Na internetu se začíná spekulovat o výbavě Samsungu Galaxy S7

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 9. 2015 18:00 2

Samsung už intenzivně pracuje na příchodu své nové vlajkové lodi, která ponese označení Galaxy S7. Její kódové označení přitom má být „Project Lucky“. První nepodložené parametry jihokorejského top modelu přinesl server GSMArena.com.

Reklama

Model Galaxy S6 je přibližně v polovině svého životního cyklu a v laboratořích výrobce se samozřejmě již nějakou dobu chystá jeho následovník. Samsung v současné době testuje Galaxy S7 s novým procesorem Exynos 8890 a ve vývoji je také verze s konkurenčním čipem Snapdragon 820 od Qualcommu. Vyplývá to z databází syntetických benchmarků AnTuTu a GFXBench, které již absolvovaly prototypy chystaného smartphonu.

Ten bude mít podle dostupných informací displej s úhlopříčkou 5,7 palce a ultravysoké rozlišení QHD (2 560 × 1 440 obrazových bodů). V prodeji se patrně objeví také varianta s menším 5,1 nebo 5,2palcovým panelem.

Vestavěná paměť bude mít podle uniklých parametrů kapacitu 64 GB. Určitě ale bude existovat i verze s menším vestavěným úložištěm. Modely Galaxy S6/S6 edge existují i s pamětí 32 GB. Výbornou zprávou je, že Samsung prý pracuje na způsobu, jak zajistit kompatibilitu microSD karet a UFS 2.0 čipů.

Operační paměť Galaxy S7 bude mít kapacitu 4 GB (nebo 6 GB). Na zádech mobilu by se měl nacházet 16Mpx fotoaparát. Objevují se však i spekulace, že finální verze Galaxy S7 by mohla přinést zcela nový 20Mpx fotočip ISOCELL.

Samozřejmě, že žádné z výše zmíněných specifikací nejsou finální a je tak možné, že se v průběhu času ještě budou upravovat.  K představení Samsungu Galaxy S7 dojde pravděpodobně v únoru nebo březnu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama