zakaznici-t-mobilu-mohou-ziskat-zdarma-tablet-galaxy-tab-3-lite
Novinka Zákazníci T-Mobilu mohou získat zdarma tablet Galaxy Tab 3 Lite

Zákazníci T-Mobilu mohou získat zdarma tablet Galaxy Tab 3 Lite

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 9. 2015 23:00 2

Operátor si pro své věrné zákazníky připravil další zajímavou akci. Pokud si v některé z jeho kamenných prodejen nebo na e-shopu pořídí smartphone Samsung Galaxy S6 nebo Galaxy S6 edge, získají zdarma tablet Galaxy Tab 3 Lite v hodnotě 2 222 Kč.

Reklama

Po zakoupení některého z výše uvedených telefonů musí uživatelé navštívit tuto webovou stránku a do volného pole zadat své telefonní číslo v devítimístném formátu a kliknout na tlačítko Odeslat. Poté jim přijde SMSka se slevovým kódem a mají skoro vyhráno. Na úplný závěr se ještě musí zaregistrovat na webu www.samsungnasim.cz.

Pro úspěšnou registraci je třeba vyplnit všechny údaje v registračním formuláři – tedy jméno, příjmení, adresu, kontaktní e-mail, kontaktní telefon, slevový kód, IMEI kód zakoupeného telefonu a také přiložit fotografii účtenky. Do tří týdnů pak poštou obdrží zdarma tablet Galaxy Tab 3 Lite.

Pravidla čerpání:

  • - Každý zákazník může slevový kód využít po dobu platnosti nabídky pouze jednou.
  • - Pro získání dárku je třeba zakoupit uvedený přístroj v prodejnách nebo eShopu T-Mobile a poté provést registraci na webu www.samsungnasim.cz.
  • - Akce platí pro telefony zakoupené od 9. 9. do 30. 9. 2015, přičemž poslední registraci je třeba provést také do 30.9.2015. Dárek vám bude zaslán na adresu uvedenou v registraci do 3 týdnů od provedení registrace.
  • - Slevový kód můžete získat také zasláním bezplatné SMS ve tvaru PRORADOST TABLET na číslo 4603

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama