viceprezident-meizu-oznamil-novou-radu-pro-verejne-pritom-zkritizoval-snapdragon-810
Novinka Viceprezident MEIZU oznámil novou řadu "PRO", veřejně přitom zkritizoval Snapdragon 810

Viceprezident MEIZU oznámil novou řadu "PRO", veřejně přitom zkritizoval Snapdragon 810

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

14. 9. 2015 11:45 1

Všichni si to myslí, ale nikdo se to zatím neodvážil říct. Ledy prolomil až viceprezident společnosti MEIZU během oznámení nové modelové řady označené „PRO“.

Reklama

Model PRO 5 bude vlajkovou lodí společnosti. Nejnovější zvěsti říkají, že by mohl být k dispozici hned ve dvou provedeních. První variantou bude zařízení s čipem Exynos 7420, který pohání Samsung Galaxy S6 a Galaxy S6 Edge, tím druhým by pak mělo být zařízení s MediaTek MT6797.

Viceprezident MEIZU oznámil novou řadu "PRO", veřejně přitom zkritizoval Snapdragon 810
i Zdroj: PCTuning.cz

O tom, že MEIZU nenabídne variantu se Snapdragonem svědčí i prohlášení viceprezidenta MEIZU Ni Lana: „Mnoho spotřebitelů značkových výrobců hardwaru prostě jen slepě následuje trend, namísto toho aby vyřešili základní problémy. Mnoho známých vlajkových lodí používá Qualcomm Snapdragon 810, který podle zkušeností nestojí vůbec za nic, kvůli čemuž jsou spotřebitelé často oklamáni. Pravděpodobně nikdo z branže zatím nic takového neřekl, MEIZU ovšem doufá, že až představí linii PRO, tato skutečnost se změní.“

Zařízení s kovovým uni-body tělem by mělo být vybavené 5,5 displejem s rozlišením 1080 × 1920 pixelů. Dále bychom se mohli dočkat 3 – 4 GB RAM, 32 GB vnitřního prostoru, 21MPx zadní kamerky a 3000 mAh baterie. Bližší informace o zařízení včetně dostupnosti a jeho ceny bychom se mohli dočkat v následujících týdnech.

Zdroj: Phone Arena

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama