monitor-aoc-q2577pwq-ma-qhd-rozliseni-oslovi-narocne-spotrebitele
Novinka Monitor AOC Q2577PWQ má QHD rozlišení, osloví náročné spotřebitele

Monitor AOC Q2577PWQ má QHD rozlišení, osloví náročné spotřebitele

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 9. 2015 10:45 5

AOC rozšiřuje svou profesionální řadu monitorů o 25palcový (63,5 cm) model s QHD rozlišením. Novinka Q2577PWQ se může pochlubit také řadou funkcí pro šetření očí uživatele a nechybí ji ani výškově nastavitelný stojan.

Reklama

Podle výrobce monitor ocení především profesionální fotografové, designéři a další odborníci, kteří se spoléhají na obraz ostrý jako břitva. Model Q2577PWQ je vybaven panelem, který má vysoké rozlišení 2 560 × 1 440 bodů, tedy Quad HD. Technologie IPS pak zaručuje precizní zobrazení barev, kontrast a široké pozorovací úhly (178°/178°). Doba odezvy dosahuje 5 ms.

Monitor přichází s technologií flicker-free, která zabraňuje negativním efektům způsobeným blikáním monitoru, a zároveň nabízí i výškově nastavitelný stojan (130 mm) s funkcí pivot. Je tedy možné ho otáčet i naklánět. Samozřejmostí je umístění na zeď vyhovujícími držáky VESA.

Pro připojení k počítači poslouží digitální vstupy DisplayPort, HDMI a DVI i analogový VGA. Není proto žádný problém zapojit herní konzoli, více počítačů a dalších zařízení současně. Univerzálnost monitoru však nejde na úkor ekologičnosti provozu. AOC vyzbrojilo svůj nový model chytrými funkcemi šetřícími energii – konkrétně jde o Eco Mode a e-Saver.

Monitor AOC Q2577PWQ bude k dispozici ještě během září za doporučenou cenu 9 436 Kč včetně DPH.

 Monitor AOC Q2577PWQ má QHD rozlišení, osloví náročné spotřebitele
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: AOC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama