alcatel-onetouch-ukazal-na-veletrhu-ifa-smartphony-pop-star-a-pop-up
Novinka Alcatel OneTouch ukázal na veletrhu IFA smartphony Pop Star a Pop Up

Alcatel OneTouch ukázal na veletrhu IFA smartphony Pop Star a Pop Up

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 9. 2015 17:00

Novinka Star je určena zejména uživatelům, kteří chtějí vyjádřit svůj vlastní styl, což jim umožní hned několik kolekcí výměnných krytů. Model s názvem Up pak nabízí líbivý design a slibuje vysoký výkon za cenu telefonů nižší střední třídy. Dostupnost a cena obou smartphonů na českém a slovenském trhu budou upřesněny během podzimních měsíců.

Reklama

Alcatel OneTouch Pop Up má všechny parametry, aby vyhověl i náročnějším uživatelům. Vyzdvihněme plně laminovaný HD IPS displej s výbornou čitelností na přímém slunci, výkonný osmijádrový procesor s 2GB operační pamětí či podporu LTE sítí, díky které uživatelé nebudou ochuzeni o plynulé streamování videí a rychlé připojení k internetu, ať už se budou nacházet kdekoli.

Telefon charakterizuje bytelný kovový rámeček se skleněným spodním tlačítkem a zadní strana, kterou zdobí 3D efekt vytvářející soustředné kruhy. V jeho výbavě dále najdeme i 2000mAh baterii a dvojici fotoaparátů: čelní má rozlišení 5 Mpx, zadní se světelností f/2.0 pořídí 13Mpx snímky. Pop Up bude na výběr hned z pěti barev: černé, modré, oranžové, bílé a červené.

Pětipalcový smartphone Pop Star je určen těm, kteří rádi přizpůsobují svůj telefon svému outfitu. Díky několika kolekcím krytů tak mohou vyjádřit svůj styl nebo náladu. Na výběr budou divoké barvy a psychedelické motivy z kolekce Funky i konzervativnější vzhled krytů z kolekce Leather. Více na módu je zaměřena kolekce Fashion, přírodní vzhled dřeva pak napodobují kryty z kolekce Nature-ECO. Důraz na detaily vyjadřuje i zaoblený design, který zdůrazňuje štíhlost telefonu.

Pop Star bude dostupný ve 3G+ a LTE variantě. Základem zařízení je HD displej, čtyřjádrový procesor MediaTek MT6735T, 1 GB RAM a 8 GB uživatelské paměti. Akumulátor má stejně jako u modelu UP kapacitu pouhých 2 000 mAh.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama