prvni-trailer-k-filmu-o-herni-serii-gta-je-venku
Apple Novinka První trailer k filmu o herní sérii GTA je venku

První trailer k filmu o herní sérii GTA je venku

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 9. 2015 09:00

Film The Gamechangers čerpá z knihy s názvem Jacked: The Outlaw Story of Grand Theft Auto a je založený převážně na soudních dokumentech a dobových rozhovorech s lidmi. Příběh se odehrává mezi roky 2002 až 2005 a zaměřuje se na kontroverze doprovázející vydání třetího pokračování GTA. V čele protestů stál tehdy právník a aktivista Jack Thompson, který usiloval o to, aby hra byla stažena z prodeje.

Reklama

Hlavní roli si střihne Daniel Radcliffe, který ztvární Sama Housera, jednoho ze zakladatelů společnosti Rockstar Games. Amerického právníka Thompsona, jenž usiluje o zákaz úspěšné herní série, si zahraje Bill Paxton. Britská televize BBC Two ohlásila premiéru filmu na 15. září.

Není bez zajímavosti, že vznik The Gamechangers se pranic nelíbí vydavatelství Rockstar, které k jeho natáčení nebylo pozváno. Firma proto zažalovala BBC, a to údajně kvůli obavám z poškození obchodní známky. Režie filmu se ujal Owen Harris, který pracoval také na některých dílech seriálů Misfits: Zmetci a Černé zrcadlo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama