humble-tom-clancy-bundle-nabizi-velkou-spoustu-her-za-velmi-malo-penez
Novinka Humble "Tom Clancy" Bundle nabízí velkou spoustu her za velmi málo peněz

Humble "Tom Clancy" Bundle nabízí velkou spoustu her za velmi málo peněz

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

2. 9. 2015 11:45 4

Zaplať, kolik chceš za hry Tom Clancy's Rainbow Six, Tom Clancy's Rainbow Six 3 Gold (Raven Shield / Athena Sword), Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory, Tom Clancy's Ghost Recon a přístup do multiplayerové beta verze očekávané Tom Clancy's Rainbow Six Siege. Tak zní nejnovější nabídka na serveru Humble Bundle. A má pokračování.

Reklama

Pokud se plácnete přes kapsu a zaplatíte více, než je průměrná aktuálně zaplacená částka na jednoho zákazníka (nyní 8,08 dolaru), ke hrám výše dostanete ještě Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2, Tom Clancy's Splinter Cell Conviction Deluxe Edition, Tom Clancy's Splinter Cell a další hry, které se v nabídce objeví později.

Za pevně stanovenou cenu 10 a více dolarů pak dostanete kompletní balení všech výše zmiňovaných her včetně dvou nadstavbových herních titulů - Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist a Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier.

V Humble Tom Clancy Bundle však najdete ještě jednu příčku. Za cenu 75 dolarů si zajistíte předobjednávku hry Tom Clancy's Rainbow Six Siege a její speciální tričko + kupón na 66% slevu až na tři hry od Ubisoftu, který lze uplatnit v obchodu Humble Bundle.

Humble "Tom Clancy" Bundle nabízí velkou spoustu her za velmi málo peněz
i Zdroj: PCTuning.cz

Tato nabídka potrvá dalších 13 dní. Více informací najdete na stránkách Humble Bundle.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama