v-cr-se-zacaly-prodavat-tablety-asus-zenpad-s-vymenitelnymi-funkcnimi-kryty
Novinka V ČR se začaly prodávat tablety Asus ZenPad s vyměnitelnými funkčními kryty

V ČR se začaly prodávat tablety Asus ZenPad s vyměnitelnými funkčními kryty

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 9. 2015 12:00

Asus uvedl na český trh novou řadu stylových tenkých tabletů ZenPad s operačním systémem Android. Zařízení jsou dostupná ve třech velikostech úhlopříčky displeje (7, 8 a 10 palců) a v nabídce najdeme jak modely s podporou LTE/3G, tak jen WiFi konektivitou.

Reklama

Tablety ZenPad C 7.0, ZenPad 7.0, ZenPad 8, ZenPad S 8.0 a ZenPad 10 zaujmou zadní stranou s koženou texturou a nevšedním designem ve stylu psaníčka. Neméně originální je také volitelné příslušenství tabletů. Zadní kryty můžete nahradit speciálním pouzdrem Power Case s přídavnou baterií, které prodlouží dobu bez nabíjení až o šest hodin. Kromě běžných barevných krytů je k dispozici také skládací pouzdro Audio Cover, které obsahuje celkem pět reproduktorů a subwoofer (5.1), takže dokáže „ vykouzlit“ prostorový zvuk, a zároveň zastane i funkci stojánku pro pohodlné sledování displeje.

Každý tablet série ZenPad má ve výbavě IPS displej s širokými pozorovacími úhly a rozlišením minimálně 1024 × 600 bodů. Nejlépe vybavený model ZenPad S 8.0 nabízí dokonce rozlišení 2048 × 1536 px. O ozvučení při sledování videa, poslechu hudby nebo hraní her se starají přední stereo reproduktory s funkcí DTS-HD Premium Sound. Ta zajišťuje věrný zvuk (hi-fi) při přehrávání multimediálního obsahu s kódováním ve formátu DTS-HD a transformuje stereofonní zvuk do podoby virtuálního prostorového zvuku. Funkce DTS-HD Premium Sound také umožňuje reprodukci prostorového zvuku i při poslechu se sluchátky.

Vyzdvihnout musíme také fotoaparáty s technologií PixelMaster, která umožňuje pořizovat hezky vypadající fotografie, videa a selfie, a to i na místech se slabým osvětlením. Novinky běží na operačním systému Android 5.0 Lollipop s uživatelským rozhraním ZenUI, které nabízí bohaté možnosti přizpůsobení systému vkusu a potřebám uživatele.

První tablety ZenPad jsou již v prodeji za cenu od 3 190 do 9 490 Kč s DPH. Zákazníci mohou vybírat ze třech barevných provedení – obsidiánově černé, perlově bílé a metalicky šedé.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama