xiaomi-mi-edge-by-melo-mit-hned-dve-zakrivene-strany-displeje
Novinka Xiaomi Mi Edge by mělo mít hned dvě zakřivené strany displeje

Xiaomi Mi Edge by mělo mít hned dvě zakřivené strany displeje

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

31. 8. 2015 19:15 4

Samsung byl prvním, ale dozajista ne posledním výrobcem smartphonů se zakřiveným displejem na světě. Se zakřivenými displeji po vzoru Samsungu Galaxy S6 edge, alespoň ve formě konceptů, začíná koketovat stále více výrobců smartphonů. Naposledy třeba společnost Xiaomi.

Reklama

Jedna z nejrychleji expandujících společností dnešních dní dost možná pracuje na zařízení s názvem Xiaomi Mi Edge. Na místo jedné zakřivené strany by přitom měl přijít hned se dvěma zakřivenými stranami displeje najednou.

Xiaomi Mi Edge by mělo mít hned dvě zakřivené strany displeje
i Zdroj: PCTuning.cz

Co se týče hardwarového vybavení, Xiaomi Mi Edge by měl přijít s 5,2 QHD displejem, šestijádrovým čipsetem Snapdragon 808 a 3 až 4 GB paměti RAM. Smartphone by navíc měl být vybavený skenerem otisků prstů, který by ho měl chránit před neoprávněnou manipulací.

Jak už jsme si u společnosti Xiaomi tak nějak zvykli, další oslnivou věcí ohledně Xiaomi Mi Edge by měla být jeho cena. Ta by se neměla přehoupnout přes hranici 11 000 korun, což je řádově o tisíce méně, nežli zakřivený smartphone od Samsungu (aktuálně cca 17 – 20 tisíc korun).

Pokud jsou zvěsti o Xiaomi Mi Edge pravdivé, oficiálního představení tohoto smartphonu se dočkáme už v průběhu října.

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama