ark-survival-evolved-si-o-vikendu-muzete-zahrat-zdarma
Novinka ARK: Survival Evolved si o víkendu můžete zahrát zdarma

ARK: Survival Evolved si o víkendu můžete zahrát zdarma

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

28. 8. 2015 13:15 4

Na tento víkend si pro nás Steam připravil opravdové herní hody. Vedle slevové akce na sbírku her od Daedalic Entertainment a hromady samostatně zlevněných her si na tomto distribučním kanálu nyní můžete zahrát ARK: Survival Evolved zcela zdarma. 

Reklama

Ačkoliv je ARK: Survival Evolved na Steamu aktuálně pouze v Early Access (předběžném přístupu), už se z ní stal prodejní trhák. Tato hra s malými přestávkami už několik týdnů drží prvenství v žebříčku nejprodávanějších her na Steamu, což samozřejmě vypovídá o jejích vysokých kvalitách.

ARK: Survival Evolved si o víkendu můžete zahrát zdarma
i Zdroj: PCTuning.cz

ARK: Survival Evolved je čistě multiplayerová survival hra v otevřeném světě, která přichází s překvapivě kvalitním grafickým zpracováním i velmi zajímavými herními principy. Nechybí samozřejmě hon za surovinami, tvorba pokročilých předmětů, výstavba přístřešků a navíc i sdružování s ostatními lidmi. 

Jako bonus navíc jsou tu potom dinosauři, kteří se mohou stát nejen dobrým krmivem pro vaši tlupu, ale také šikovnými pomocníky. Vše je na vás a na vašem přístupu.

ARK: Survival Evolved si můžete zdarma vyzkoušet po následující 2 dny a přibližně 10 hodin. Následně si ji můžete zakoupit za cenu 27,99 €.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama