rise-of-the-tomb-raider-nema-problem-s-akcni-hratelnosti-ani-se-stealth-postupem
Novinka Rise of the Tomb Raider nemá problém s akční hratelností, ani se stealth postupem

Rise of the Tomb Raider nemá problém s akční hratelností, ani se stealth postupem

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

24. 8. 2015 22:00

Crystal Dynamics s vydavatelem Square Enix v zádech na letošním Gamescomu předvedli zajímavou ukázku ze hry Rise of the Tomb Raider. Jelikož se toto video snažilo demonstrovat grafické schopnosti hry a nový systém zbraní, byla vcelku krvavá, což se některým fanouškům moc nelíbilo. 

Reklama

O několik dní později jsme se tak dočkali další videoukázky, jejímž prostřednictvím tvůrci velmi originálním způsobem odpověděli na otázku: „Půjde to i beze zbraně?“

Video vám samozřejmě ukáže, že půjde. Pokud tedy nemáte rádi krvelačné orgie a nepřátele raději obelstíte svým mozkem, nic vám v tom bránit nebude.

Nové pokračování Tomb Raideru nás tentokrát zavede na nehostinné pláně Sibiře. Jeden z největších videoherních sexsymbolů zde bude čelit krvelačné organizaci Trinity a zároveň se pokusí přijít na stopu nesmrtelnosti.

Rise of the Tomb Raider vyjde pro počítače a konzole nové generace. Jelikož se však jedná o časovou exkluzivitu společnosti Microsoft, nejprve se dočkají hráči na Xbox One (13. Listopadu 2015). Na začátku příštího roku pak Tomb Raider dorazí i na PC. Majitelé PS4 si přitom na Laru budou muset počkat až do konce roku 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama