vyhlaseni-cen-eisa-nejlepsim-smartphonem-je-huawei-p8
Novinka Vyhlášení cen EISA: Nejlepším smartphonem je Huawei P8

Vyhlášení cen EISA: Nejlepším smartphonem je Huawei P8

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 8. 2015 13:00 6

Chytrý mobilní telefon P8 společnosti Huawei se může nově chlubit prestižním oceněním „European Consumer Smartphone 2015 – 2016“ udělovaným asociací EISA. Ocenění pro nejlepší spotřebitelský telefon ovládl čínský výrobce už potřetí za sebou.

Reklama

EISA ocenila Huawei P8 zejména za „zdokonalený fotoaparát a mistrovskou úroveň kvality zpracování, jež poskytuje tomuto cenově dostupnému modelu vytříbený sofistikovaný vzhled“. Rovněž byla vyzdvižena kapacita baterie 2 680 mAh, objektiv fotoaparátu se světelností f/2.0 vyvinutý pro lepší výkon i při zhoršených světelných podmínkách a vynikající 5,2palcový Full HD IPS-NEO displej.

„Jsme pyšní za získání této ceny. Zavázali jsme se bojovat s výzvami v tomto odvětví a přicházet s revolučními nápady ve využití chytrých telefonů,“ řekla Glory Zhang, Chief Marketing Officer, Huawei Consumer Business Group (BG).

Firma Huawei získala cenu třetí rok po sobě. V předchozím roce uzmul prvenství model Ascend P7, u něhož byla vyzdvihována skvěle vypadající skleněná povrchová úprava, atraktivní cena, 8Mpx přední a 13Mpx hlavní fotoaparát. Huawei Ascend P7 je nyní k dostání ve více než 100 zemích světa a od jeho uvedení na trh bylo prodáno více než 7 milionů kusů. V roce 2013 byl vítězem stejné kategorie spotřebitelských smartphonů 6,16 mm tenký Ascend P6.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama