vodafone-smart-speed-6-smartphone-s-lte-za-2-377-kc
Novinka Vodafone Smart speed 6: smartphone s LTE za 2 377 Kč

Vodafone Smart speed 6: smartphone s LTE za 2 377 Kč

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 8. 2015 10:30 6

Vodafone uvede v září cenově dostupnou novinku Smart speed 6. Zařízení se pochlubí lákavou cenovkou i slušnou výbavou, ve které nebude chybět čtyřjádrový procesor nebo podpora internetu LTE. Na trh se navíc brzy dostane také bílá varianta vlajkového modelu Smart ultra 6.

Reklama

Nabídka levných smartphonů se slušnou výbavou společnosti Vodafone se již brzy rozroste o model Smart speed 6. Operátor jej zákazníkům nabídne už během září v antracitové barvě za atraktivní cenu 2 377 Kč.

Za tyto peníze dostanou 4,5palcový displej (854 x 480 pixelů), plnou podporu LTE (včetně specifické frekvence 900 MHz, kterou používá Vodafone), čtyřjádrový procesor MediaTek 6735M a 1 GB operační paměti. Uživatelská paměť bude mít kapacitu 8 GB, ale telefon dostane slot na paměťovky, a to až do velikosti 32 GB. Součástí výbavy bude také pětimegapixelový foťák a dvoumegapixelová kamerka pro selfie autoportréty.

Zároveň s novým modelem vstoupí do portfolia Vodafonu bílá varianta úspěšné vlajkové lodi Smart ultra 6 s modře podsvícenými senzorovými tlačítky. Stejně jako Smart ultra 6 v černém provedení bude i bílá verze stát 4 977 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama