automobilka-hyundai-zacne-vyrabet-mobilni-zarizeni-s-androidem
Novinka Automobilka Hyundai začne vyrábět mobilní zařízení s Androidem

Automobilka Hyundai začne vyrábět mobilní zařízení s Androidem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 8. 2015 19:30 3

Na český a slovenský trh se smarpthony a tablety dorazí další hráč. Jedná se o Hyundai, což je značka, kterou znají především motoristé. V oblasti chytrých zařízení bude vystupovat pod názvem Hyundai Phablet.

Reklama

Hyundai vstupuje celkově na středoevropský trh a v případě České a Slovenské republiky výlučně prostřednictvím jediného distributora Josef Kvapil, a.s. Podle tiskové zprávy v současné době tento distributor finalizuje budování selektivní distribuční sítě autorizovaných prodejců smartphonů nové značky.

Již na konci července bylo pro produkty Hyundai Phablet uvedeno do provozu servisní centrum. Označení nové značky má samozřejmě svůj důvod. Zaměřuje se totiž zejména na produkci tabletofonů (phabletů) a tabletů.

První z modelů Unique Collection Hyundai bude uveden na český a slovenský trh v polovině srpna. Půjde o telefon s osmijádrovým procesorem a pětipalcovým HD displejem, což nezní vyloženě špatně. Vše ale kazí přítomnost dnes již zastaralého Androidu 4.2 Jelly Bean. Navíc se obávám, že ani předpokládaná cenovka kolem 5 000 korun zákazníkům mnoho radosti neudělá. Za tyto peníze totiž v prodeji najdou řadu výhodnějších modelů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama