oneplus-two-jiz-eviduje-vice-nez-3-4-milionu-predobjednavek
Novinka OnePlus Two již eviduje více než 3,4 milionu předobjednávek

OnePlus Two již eviduje více než 3,4 milionu předobjednávek

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 8. 2015 21:30 10

O tom, že OnePlus Two bude obrovský prodejní hit, už nepochybuje vůbec nikdo. Smartphone, který byl oficiálně představen před necelými čtrnácti dny, eviduje již více než 3,2 milionu předobjednávek a další každou minutou přibývají.

Reklama

Jednomu z nejzajímavějších telefonů loňského roku před nedávnem vyrostl nástupce. Řeč je o OnePlus One, jehož následovník s očekávaným označením OnePlus Two na konkurenci opět udeřil nesmlouvavou výbavou a zároveň lákavou cenou.

Nový model mladého čínského výrobce bude dostupný i českým zájemcům, neboť OnePlus prodává přímo do České republiky, což je bezesporu výborná zpráva. Příznivá je i cena, která u modelu s 16 GB a 3 GB RAM začíná na 9 199 Kč. Provedení telefonu s 64GB úložištěm a 4 GB operační paměti má cenovku 11 099 Kč.

Jak už jsme psali ve starší zprávě, nikde není zaručeno, že si všichni ti, kteří pozvánky obdrží, OnePlus Two nakonec opravdu koupí. Na druhou stranu, původní OnePlus One si za dvanáct měsíců pořídilo zhruba 1,5 milionu zákazníků, takže „dvojka“ má bez nadsázky našlápnuto fantasticky.

Telefon je nabízen formou pozvánek a poprvé bude dostupný 11. srpna, tedy už za pouhé dva dny. Už jste si o pozvánku také napsali nebo to máte alespoň v plánu?

OnePlus Two již eviduje více než 3,4 milionu předobjednávek
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama