pripravovana-fps-hra-od-tvurcu-borderlands-pozdravuje-z-gamescomu-novym-trailerem-zname-i-datum-vydani
Novinka Připravovaná FPS hra od tvůrců Borderlands pozdravuje z Gamescomu novým trailerem, známe i datum vydání

Připravovaná FPS hra od tvůrců Borderlands pozdravuje z Gamescomu novým trailerem, známe i datum vydání

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

7. 8. 2015 18:00

Výstava Gamescom v Kolíně nad Rýnem nám přinesla několik zajímavých trailerů i ukázek z her. Jedním z nejzajímavějších okamžiků výstavy se přitom stal trailer k nové FPS s prvky MOBA her od tvůrců Borderlands (Gearbox Software). A to nejen kvůli zajímavým záběrům ze hry, ale také kvůli datu, které se objevilo na konci videu. 

Reklama

Trailer s názvem Battleborn: Can’t Get Enough představuje několik zajímavých postav, které prozrazují, jakou cestou se tahle hra vydala. Stejně jako v případě Borderlands se dočkáme bláznivého světa plného barev.

Z traileru je dále patrné, že se dočkáme hned 25 hratelných postav, příběhového módu, kompetitivního i kooperativního multiplayeru a to i s možností hrát ve split screenu. Stejně jako v případě Borderlands pak bude důležité levelování postav a chybět nebude ani hromada lootu. A nyní to nejzajímavější – konec traileru prozrazuje, kdy se této nadějné střílečky dočkáme. 

Pokud jste trailer neshlédli až do konce a zajímá vás pouze datum vydání hry, potom věřte, že se tak stane 9. února 2016. Battleborn vyjde pro počítače a konzole nové generace.

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama