htc-one-m9-plus-bude-za-ranec-vyrobce-na-posledni-chvili-zdrazuje
Novinka HTC One M9 Plus bude za ranec. Výrobce na poslední chvíli zdražuje

HTC One M9 Plus bude za ranec. Výrobce na poslední chvíli zdražuje

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 8. 2015 18:00 5

Na včerejší tiskové konferenci v Praze společnost HTC uveřejnila důležité informace, které se týkají špičkového modelu One M9 Plus. Původně jsme se s novinkou, která cílí na nejnáročnější uživatele, měli setkat už během srpna, ale telefon na pulty našich obchodů nakonec dorazí až v polovině září. Další špatnou zprávou je, že smartphone bude o pětistovku dražší. Původní cena 22 990 Kč už neplatí, nově zákazníci budou muset do peněženky sáhnout pro 23 490 Kč.

Reklama

Za tyto peníze však dostanou opravdu skvostně vybavený telefon. HTC One M9+ má bytelné tělo z leteckého hliníku a na čelní straně displej s ultravysokým rozlišením QHD (2 560 × 1 440 obrazových bodů).

Ve výbavě novinky nechybí ani čtečka otisků prstů, uživatelská paměť s kapacitou 32 GB (rozšířitelná pomocí paměťových karet a to až teoreticky o 2 TB) či nový osmijádrový procesor MediaTek Helio X10 s taktem 2,2 GHz. Operační paměť má kapacitu 3 GB. Zabudovaná baterie je článku 2 840 mAh a měla by podle výrobce tak nabídnout slušnou výdrž.

Podrobnější specifikace One M9 Plus najdete v našem starším článku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama