explozivni-trailer-k-just-cause-3-vzkazuje-to-co-predvedete-v-teto-hre-ani-rambo-nesvede
Novinka Explozivní trailer k Just Cause 3 vzkazuje: To co předvedete v této hře, ani Rambo nesvede!

Explozivní trailer k Just Cause 3 vzkazuje: To co předvedete v této hře, ani Rambo nesvede!

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

6. 8. 2015 12:30 4

Výstava Gamescom je v plném proudu, což znamená jediné – záplavu nových gameplay videí i čerstvých upoutávek k největším videoherním peckám. S jednou z upoutávek se pochlubili i vývojáři z Avalanche Studios, kteří vedle Mad Maxe v současnosti pracují i na pokračování explozivní série Just Cause, která je proslavila ve světě.

Reklama

Just Cause je série arkádových akčních her, ve které brutalita a nejrůznější způsoby destrukce neznají hranic. Just Cause 3, o níž nyní mluvíme, by pak měla přinést ještě více možností. Pokud jste si tedy při hraní předchozího dílu říkali, že vás už nic nepřekvapí, budete valit oči.

V Just Cause 3 se v těle Rica Rodrigeze dostaneme na ostrov Costa del Porto, kde se budeme snažit rozmetat nenáviděného diktátora. Už z traileru je jasné, že Rico je neohroženým akčním hrdinou, kterému by jeho schopnosti mohl závidět i Rambo. 

V jedné z předchozích novinek jsme vás informovali, že hra nabídne hned několik možností, kterak se vypořádat s různými zlořády. A trailer tuto informaci dále potvrzuje – ať už vás napadne cokoliv, opravdu je to možné.

Vydání Just Cause 3 je naplánováno na 1. prosince tohoto roku. Hra se dostane na počítače a konzole nové generace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama