world-of-warcraft-bude-mit-nove-rozsireni-ponese-podtitul-legion
Novinka World of Warcraft bude mít nové rozšíření, ponese podtitul Legion

World of Warcraft bude mít nové rozšíření, ponese podtitul Legion

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

7. 8. 2015 21:30 1

Vývojářské studio Blizzard v průběhu Gamescomu oznámilo, že jejich MMORPG World of Warcraft se opět rozroste. V pořadí šesté rozšíření přitom ponese název World of Warcraft: Legion.

Reklama

World of Warcraft: Legion bude zasazený na zcela nový kontinent The Broken Isles a příběhem naváže na předchozí rozšíření World of Warcraft: Warlords of Draenor.

Vedle nového příběhu a prostředí se můžeme těšit na zvýšení maximálního levelu postavy na hodnotu 110, na nové dungeony a raidy, systém vyznamenání a artefaktové zbraně. Největší novinkou však nejspíše bude nová herní třída, kterou bude z příběhu vycházející Demon Hunter.

Datum vydání World of Warcraft: Legion zatím není známý, víme jenom to, že ještě tento rok započne betatestování. Pokud se na nové rozšíření těšíte, shlédněte trailer i hranou upoutávku.

World of Warcraft je na trhu od roku 2004. Velmi populární MMORPG však v poslední době ztrácí předplatitele po milionech. S uvedením nové expanze se počet předplatných vždy o něco zvedne, ovšem i to má lehce sestupné tendence. Uvidíme, kolik hráčů se k World of Warcraft vrátí tentokrát.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama