e-blue-melo-na-lancraftu-vlastni-stanek-kde-ukazovalo-herni-periferie
Novinka E-Blue mělo na LanCraftu vlastní stánek, kde ukazovalo herní periferie

E-Blue mělo na LanCraftu vlastní stánek, kde ukazovalo herní periferie

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 8. 2015 10:00

V období 23. – 26.7.2015 proběhla na výstavišti Černá Louka v Ostravě největší herní akce tohoto roku LanCraft 2015, na které se pravidelně schází hráči z celé České republiky, ale i přilehlých zemí, aby změřili své síly v řadě počítačových her. Značka herních periferií E-Blue na Lancraftu otevřela po celé čtyři dny turnaje pro účastníky vlastní Game Zone.

Reklama

Přímo v praxi při hraní her jako jsou League of legends, Counter Strike a Hearthstone si mohli návštěvníci vyzkoušet několik produktů E-Blue, jako např. myši Auroza či podsvícené klávesnice Cobra Commander. Souboje byly přenášeny na velkou obrazovku, takže mohli fandit i všichni okolo.

Velké pozornosti se těšila kvalitní herní křesla Auroza, která zaručují pohodlí pro hráče i při dlouhých hodinách hraní. Samozřejmostí je nastavení výšky křesla, sklonu opěradla, opěrky rukou (s možností vytočení opěrky), kvalitní kovový kříž s kolečky a také možnost volit si několik režimů podsvícených prvků. Každý, kdo si na stánku zahrál, získal lístek do slosování. A že bylo o co hrát. Denně se losovalo o produkty v hodnotě téměř 4 000 Kč.

Produktový manager značky E-Blue u Lama Plus Petr Nesét k účasti na LanCraftu dodal: „Herní periferie značky E-Blue jsou vyvíjeny ve spolupráci s profesionálními hráči tak, aby splňovaly veškeré potřeby a požadavky hráčů. Jsem rád, že se tato skutečnost potvrdila na akci takového významu jako je LanCraft. Rádi bychom se podobných akcí účastnili i v budoucnu.“

E-Blue mělo na LanCraftu vlastní stánek, kde ukazovalo herní periferie
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama